Islændingesagaerne. Et udvalg i ny oversættelse. Bind 1 och 2 - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2020)
Review of: Annette Lassen (ed.), Islændingesagaerne. Et udvalg i ny oversættelse. Bind 1. Njals saga, København: Gyldendal 2017, ISBN 9788702214796, 344 pp.; Bind 2. Lakdølernes saga. Totten om Bolle. Viglunds saga, København: Gyldendal 2017, ISBN 9788702227253, 287 pp.; Bind 3. Egils saga. Fostbrødrenes saga. Erik den Rødes saga, København: Gyldendal 2017, ISBN 9788702228724, 381 pp.