De historiska relationerna mellan Svenska kyrkan och samerna. En vetenskaplig antologi 1–2; Samerna och Svenska kyrkan. Underlag för kyrkligt försoningsarbete; The Sami and the Church of Sweden. Results from a White Paper Project - DuBois, Thomas A. (Journal of Northern Studies, 2020)
Review of: Daniel Lindmark & Olle Sundström (eds.) 2016, De historiska relationerna mellan Svenska kyrkan och samerna. En vetenskaplig antologi 1–2, Skellefteå: Artos & Norma bokförlag 2016 (Forskning för kyrkan 33), ISBN 978-91-7580-795-9, 1,135 pp.; Daniel Lindmark & Olle Sundström (eds.), Samerna och Svenska kyrkan. Underlag för kyrkligt försoningsarbete, Möklinta: Gidlunds förlag 2017, ISBN 978-91-7844-975-0, 217 pp.; Daniel Lindmark & Olle Sundström (eds.), The Sami and the Church of Sweden. Results from a White Paper Project, Möklinta: Gidlunds förlag 2018 (Religion i Norrland 4), ISBN 978-91-7844-397-0, 255 pp.