Roger Andersson (ed.), Heliga Birgittas texter på fornsvenska. Birgittas Uppenbarelser, bok 2 och 3 - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2019)
Review of: Roger Andersson (ed.), Heliga Birgittas texter på fornsvenska. Birgittas Uppenbarelser, bok 2, Stockholm: Sällskapet Runica et Mediævalia 2016 (Sällskapet Runica et Mediævalia. Editiones 8), ISBN 978-91-88568-65-6, 143 pp.; Roger Andersson (ed.), Heliga Birgittas texter på fornsvenska. Birgittas Uppenbarelser, bok 3, Stockholm: Sällskapet Runica et Mediævalia 2017 (Sällskapet Runica et Mediævalia. Editiones 10), ISBN 978-91-88568-68-7, 151 pp.