Kristina Hagren (ed.), Ordbok över folkmålen i övre Dalarna, 41: TILL–TRÖSKKARL, pp. 2855–2934 - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2018)
Review of: Kristina Hagren (ed.), Ordbok över folkmålen i övre Dalarna, 41: TILL–TRÖSKKARL, pp. 2855–2934, ISBN 978-91-86959-25-8; ISSN 1651-1204; 42: TRÖSKKONA–UTANSKAVE, pp. 2935–3014, ISBN 978-91-86959-31-9; ISSN 1651-1204, Uppsala: Dialekt- och folkminnesarkivet i Uppsala 2016 (Skrifter utg. av Institutet för språk och folkminnen. Serie D:1).