Matthew Driscoll & Svanhildur Óskarsdóttir (eds.), 66 håndskrifter fra Arne Magnussons samling, København & Reykjavík: Den Arnamagnæanske Samling - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2018)
Review of: Matthew Driscoll & Svanhildur Óskarsdóttir (eds.), 66 håndskrifter fra Arne Magnussons samling, København & Reykjavík: Den Arnamagnæanske Samling, Nordisk forskningsinstitut, Københavns universitet; Árni Magnússon-instituttet for islandske studier; Museum Tusculanums Forlag, Københavns universitet 2015, ISBN 978-87-635-4166-4, 237 pp.