Andreas Nordberg, Fornnordisk religionsforskning mellan teori och empiri. Kulten av anfäder, solen och vegetationsandar i idéhistorisk belysning - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2016)
Review of: Andreas Nordberg, Fornnordisk religionsforskning mellan teori och empiri. Kulten av anfäder, solen och vegetationsandar i idéhistorisk belysning, Uppsala: Kungl. Gustav Adolfs Akademien för svensk folkkultur 2013 (Acta Academiae Regiae Gustavi Adolphi 126), ISBN 9789187403026; ISSN 00650897, 426 pp.