Evert Melefors (ed.), Senmedeltida kopparutvinning i Åtvidaberg speglad i räkenskaper från 1500-talets början - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2016)
Review of: Evert Melefors (ed.), Senmedeltida kopparutvinning i Åtvidaberg speglad i räkenskaper från 1500-talets början, Uppsala: Svenska fornskriftsällskapet 2013 (Samlingar utg. av Svenska fornskriftsällskapet. Serie 1. Svenska skrifter 98), ISBN 9789197988124; ISSN 03475026, 138 pp.