Roger Andersson (ed.), Tre politiska pamfletter från 1460-talets Sverige. Med ett bidrag om Danske kong Christierns handel av Carl Claeson, Ebba Edberg & Peter Isotalo - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2016)
Review of: Roger Andersson (ed.), Tre politiska pamfletter från 1460-talets Sverige. Med ett bidrag om Danske kong Christierns handel av Carl Claeson, Ebba Edberg & Peter Isotalo, Stockholm: Sällskapet Runica et Mediævalia; Centrum för medeltidsstudier, Stockholm universitet 2011 (Sällskapet Runica et Mediævalia. Editiones 3), ISBN 9789188568526, 50 pp.