[Book review] Clas Tollin, Sveriges kartor och lantmätare 1628 till 1680 - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2024)
Review of: Clas Tollin, Sveriges kartor och lantmätare 1628 till 1680. Från idé till tolvtusen kartor, Stockholm: Kungl. Vitterhets Historie och Antikvitets Akademien; Riksarkivet 2021