[Book review] Catarina Röjder, Hugo Karlsson & Roger Wadström, Ortnamnen i Göteborgs och Bohus län. XIII - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2024)
Review of: Catarina Röjder, Hugo Karlsson & Roger Wadström, Ortnamnen i Göteborgs och Bohus län. XIII. Ortnamnen i Stångenäs härad. 1. Bebyggelsenamn, Göteborg: Institutet för språk och folkminnen. Dialekt-, ortnamns- och folkminnesarkivet i Göteborg 2021