Maj Reinhammar under medverkan av Lennart Elmevik, Staffan Fridell, Mats Thelander & Henrik Williams (eds.), Studier i svenska språkets historia 11. Förhandlingar från Elfte sammankomsten för svenska språkets historia i Uppsala 23–24 april 2010 - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2014)
Review of: Maj Reinhammar under medverkan av Lennart Elmevik, Staffan Fridell, Mats Thelander & Henrik Williams (eds.), Studier i svenska språkets historia 11. Förhandlingar från Elfte sammankomsten för svenska språkets historia i Uppsala 23–24 april 2010 (Acta Academiae Regiae Gustavi Adolphi 118), Uppsala: Kungl. Gustav Adolfs Akademien för svensk folkkultur 2010, ISBN 00650897; ISBN 9789185352876, 260 pp.