Lars Wollin (ed.), Bilden av Budde. Studier kring en svensk språkpionjär - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2013)
Review of: Lars Wollin (ed.), Bilden av Budde. Studier kring en svensk språkpionjär (Samlingar utg. av Svenska fornskriftsällskapet. Serie 1. Svenska skrifter 95), Uppsala: Svenska Fornskriftsällskapet 2011, ISSN 03475026; ISBN 9789197611862, 121 pp. [= Åbo: Åbo Akademis förlag 2011, ISBN 9789517655866.]