Kristina Hagren (ed.), Ordbok över folkmålen i övre Dalarna, Häfte 39 och 38 - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2012)
Review of: Kristina Hagren (ed.), Ordbok över folkmålen i övre Dalarna, Häfte 39, Stypplig–Syt (Skrifter utg. av Institutet för språk och folkminnen. Ser. D 1), Uppsala: Institutet för språk och folkminnen. Dialektavdelningen 2010, ISBN 9789172290709; ISSN 16511204, 80 pp.; Ordbok över folkmålen i övre Dalarna, Häfte 38, Illustrationer S–Stupteln (Skrifter utg. av Institutet för språk och folkminnen. Ser. D 1), Uppsala: Institutet för språk och folkminnen. Dialektavdelningen 2010, ISBN 9789172290792; ISSN 16511204, 64 pp.