Marco Bianchi, Runor som resurs. Vikingatida skriftkultur i Uppland och Södermanland - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2012)
Review of: Marco Bianchi, Runor som resurs. Vikingatida skriftkultur i Uppland och Södermanland (Runrön. Runologiska bidrag utg. av Institutionen för nordiska språk vid Uppsala universitet 20), Uppsala: Institutionen för nordiska språk, Uppsala universitet 2010, ISBN 9789150621266; ISSN 11001690, 256 pp. + 20 plates.