Camilla Wide & Benjamin Lyngfelt (eds.), Konstruktioner i finlandssvensk syntax. Skriftspråk, samtal och dialekter - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2011)
Review of: Camilla Wide & Benjamin Lyngfelt (eds.), Konstruktioner i finlandssvensk syntax. Skriftspråk, samtal och dialekter (Skrifter utg. av Svenska litteratursällskapet i Finland 716), Helsingfors: Svenska litteratursällskapet i Finland 2009, ISBN 9789515831736, 300 pp.