Jesper Swedberg, Swensk Ordabok. Utgiven efter Uppsala-handskriften, med tillägg och rättelser ur övriga handskrifter, av Lars Holm - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2011)
Review of: Jesper Swedberg, Swensk Ordabok. Utgiven efter Uppsala-handskriften, med tillägg och rättelser ur övriga handskrifter, av Lars Holm (Skara stiftshistoriska sällskaps skriftserie nr 46; Acta Bibliothecae Scarensis. Skrifter utgivna av Stift- och landsbiblioteket i Skara nr 12), Skara: Stiftelsen för utgivande av Skaramissalet 2009, ISBN 9789197736589, ISBN 9789185980284, 719 pp.