Anita Schybergson, Kognitiva system i namngivningen av finländska handelsfartyg 1838–1938 - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2011)
Review of: Anita Schybergson, Kognitiva system i namngivningen av finländska handelsfartyg 1838–1938 (Nordica Helsingiensia 17), Helsingfors: Institutionen för nordiska språk och nordisk litteratur, Helsingfors universitet 2009, ISBN 9789521056918, ISBN 9789521056925 (PDF), 355 pp.