Inge Lise Pedersen, Fra folkemål til multietnolekt – og 23 andre artikler inden for nordisk dialektologi, sociolingvistik og sproghistorie - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2011)
Review of: Inge Lise Pedersen, Fra folkemål til multietnolekt – og 23 andre artikler inden for nordisk dialektologi, sociolingvistik og sproghistorie. Et udvalg af artikler fra Inge Lise Pedersens forfattarskab, redigeret af Frans Gregersen og Tore Kristiansen i anledning af hendes 70 års fødselsdag 5. juni 2009, Oslo: Novus Forlag 2009, ISBN 9788270995233, 430 pp.