Inger Larsson, Millefolium, rölika och näsegräs. Medeltidens svenska växtvärld i lärd tradition - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2011)
Review of: Inger Larsson, Millefolium, rölika och näsegräs. Medeltidens svenska växtvärld i lärd tradition (Skogs- och lantbrukshistoriska meddelanden 45. Supplement till Kungl. Skogs- och Lantbruksakademiens Tidskrift), Stockholm: Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien 2009, ISBN 9789185205837, 256 pp.