Helena Andersson, Interkulturell kommunikation på ett svenskt sjukhus. Fallstudier av andraspråkstalare i arbetslivet - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2011)
Review of: Helena Andersson, Interkulturell kommunikation på ett svenskt sjukhus. Fallstudier av andraspråkstalare i arbetslivet (Skrifter utgivna av Institutionen för nordiska språk vid Uppsala universitet 77), Uppsala: Uppsala universitet 2009, ISBN 9789150620450, 250 pp.