Åsa Mickwitz, Anpassning i språkkontakt. Morfologisk och ortografisk anpassning av engelska lånord i svenskan - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2011)
Review of: Åsa Mickwitz, Anpassning i språkkontakt. Morfologisk och ortografisk anpassning av engelska lånord i svenskan (Nordica Helsingiensia 21), Helsingfors: Finska, finskugriska och nordiska institutionen, Helsingfors universitet 2010, ISBN 9789521062421, ISBN 9789521062438 (PDF), 215 pp.