[Conference report] Regionernas estetiska uttryck och bilden av regionerna [Aesthetic expressions and images of the regions] - Holm, Lena; Pettersson, Lennart (Journal of Northern Studies, 2007)
The conference Regionernas estetiska uttryck och bilden av regionerna was held at Umeå University, Sweden 30–31 March 2007.