Anders Persson, Den levande närvaron av Ordet. Åtta essäer om bilden av den rosenianska och den laestadianska väckelsen i norrländsk skönlitteratur - Wikström, Owe (Journal of Northern Studies, 2021)
Review of: Anders Persson, Den levande närvaron av Ordet. Åtta essäer om bilden av den rosenianska och den laestadianska väckelsen i norrländsk skönlitteratur [‘The living presence of the Word. Eight essays on the image of the Rosenian and Laestadian revival movement in northern Swedish fiction’], Skellefteå: Norma 2018, ISBN 9789172171138, 175 pp.