Marika Tandefelt (ed.), Svenskan i Finland – i dag och i går, vol. 2:2. Språk i skola och samhälle - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2020)
Review of: Marika Tandefelt (ed.), Svenskan i Finland – i dag och i går, vol. 2:2. Språk i skola och samhälle, Helsingfors: Svenska litteratursällskapet i Finland 2017 (Skrifter utg. av Svenska litteratursällskapet i Finland 810), ISBN 9789515833631, ISSN 0039-6842, 207 pp.