Marika Tandefelt (ed.), Svenskan i Finland – i dag och i går, vol. 2:1. Språk i prosa och press - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2020)
Review of: Marika Tandefelt (ed.), Svenskan i Finland – i dag och i går, vol. 2:1. Språk i prosa och press, Helsingfors: Svenska litteratursällskapet i Finland 2017 (Skrifter utg. av Svenska litteratursällskapet i Finland 809), ISBN 9789515833624, ISSN 0039-6842, 242 pp.