Marika Tandefelt (ed.), Svenskan i Finland – i dag och i går, vol. 1:2. Gruppspråk, samspråk, två språk - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2020)
Review of: Marika Tandefelt (ed.), Svenskan i Finland – i dag och i går, vol. 1:2. Gruppspråk, samspråk, två språk, Helsingfors: Svenska litteratursällskapet i Finland 2015 (Skrifter utg. av Svenska litteratursällskapet i Finland 799), ISBN 9789515833372, ISSN 0039-6842, 252 pp.