Maria Löfdahl, Ortnamnen i Sotenäs härad. 1. Bebyggelsenamn - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2020)
Review of: Maria Löfdahl, Ortnamnen i Sotenäs härad. 1. Bebyggelsenamn, Göteborg: Institutet för språk och folkminnen. Dialekt-, ortnamns- och folkminnesarkivet i Göteborg 2018 (Ortnamnen i Göteborgs och Bohus län. XIV), ISSN 0284-1908; ISBN 9789186959449, XXXV + 164 pp. + map in back cover pocket.