Birgit Falck-Kjällquist, Sveriges ortnamn. Ortnamnen i Värmlands län. Del 17. Register 2. Huvudleder - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2020)
Review of: Birgit Falck-Kjällquist, Sveriges ortnamn. Ortnamnen i Värmlands län. Del 17. Register 2. Huvudleder, Uppsala: Institutet för språk och folkminnen, 2018 (Skrifter utg. av Institutet för språk och folkminnen. Namnarkivet i Uppsala. Serie A. Sveriges ortnamn), ISBN 978-91-86959-50-0, 75 pp.