Therese Leinonen, Talet lever! Fyra studier i svenskt talspråk i Finland, Helsingfors: Svenska litteratursällskapet i Finland 2015 - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2018)
Review of: Therese Leinonen, Talet lever! Fyra studier i svenskt talspråk i Finland, Helsingfors: Svenska litteratursällskapet i Finland 2015 (Skrifter utgivna av Svenska litteratursällskapet i Finland 796; Studier i nordisk filologi 86), ISSN 0039-6842; ISSN 0356-0376; ISBN 978-951-583-292-4, 230 pp.