Catarina Röjder, Ortnamnen i Göteborgs och Bohus län 19. Ortnamnen i Tanums härad. 1. Bebyggelsenamn - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2016)
Review of: Catarina Röjder, Ortnamnen i Göteborgs och Bohus län 19. Ortnamnen i Tanums härad. 1. Bebyggelsenamn, Göteborg: Institutet för språk och folkminnen, Dialekt-, ortnamns- och folkminnesarkivet i Göteborg 2013, ISBN 9789186959012; ISSN 02841908, XLII+ 239 + map.