Leila Mattfolk, Maria Vidberg & Pamela Gustavsson (eds.), Namn i stadsmiljö. Handlingar från NORNA:s 42 symposium i Helsingfors den 10–12 november 2011, Helsingfors & Uppsala - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2016)
Review of: Leila Mattfolk, Maria Vidberg & Pamela Gustavsson (eds.), Namn i stadsmiljö. Handlingar från NORNA:s 42 symposium i Helsingfors den 10–12 november 2011, Helsingfors & Uppsala: Institutet för de inhemska språken; NORNA-förlaget 2013 (Institutet för de inhemska språken. Skrifter 7; NORNA- rapporter 40), ISBN 9789525446821; ISSN 23234113; ISSN 03466728, 264 pp.