Tina K. Jakobsen, Kristin Magnussen, Anfinnur Johansen & Eivind Weyhe (eds.), Nøvn í strandamentanini. Navne i kystkulturen. Forelæsninger fra det 41. NORNA-symposium i Tórshavn 2.–4. juni 2011, Uppsala - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2016)
Review of: Tina K. Jakobsen, Kristin Magnussen, Anfinnur Johansen & Eivind Weyhe (eds.), Nøvn í strandamentanini. Navne i kystkulturen. Forelæsninger fra det 41. NORNA-symposium i Tórshavn 2.–4. juni 2011, Uppsala: NORNA-förlaget 2013 (NORNA-rapporter 89), ISBN 9789172760882; ISSN 03466728, 374 pp.