[Book review] Dansk editionshistorie - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2024)
Review of: Dansk editionshistorie, editor-in-chief: Johnny Kondrup. Volume 1, Udgivelse af græsk og latinsk litteratur, edited by Christian Troelsgård with participation of David Bloch.; Volume 2, Udgivelse af norrøn og gammeldansk litteratur, edited by Britta Olrik Frederiksen; Volume 3, Udgivelse af dansk litteratur, edited by Johnny Kondrup; Volume 4, Litteraturlister og registre—Volume 1–4: Charlottenlund: Museum Tusculanums Forlag 2021