Per-Axel Wiktorsson (ed.), Äldre Västgötalagen och dess bilagor i Cod. Holm. B 59 - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2013)
Review of: Per-Axel Wiktorsson (ed.), Äldre Västgötalagen och dess bilagor i Cod. Holm. B 59. Utgivna av Föreningen för Västgötalitteratur, vols. 1–2 (Skara stiftshistoriska sällskaps skriftserie 60), [Skara]: Föreningen för Västgötalitteratur 2011, ISBN 9789197807913; 9789186681005, 264 + 313 pp.