Henrik Galberg Jacobsen, Ret og Skrift. Officiel dansk retskrivning 1739–2005, 1. Direktiver. Aktører. Normer; 2. Ordlister. Kronologi. Bibliografi - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2012)
Review of: Henrik Galberg Jacobsen, Ret og Skrift. Officiel dansk retskrivning 1739–2005, 1. Direktiver. Aktører. Normer; 2. Ordlister. Kronologi. Bibliografi (Dansk Sprognævns skrifter 42), Odense: Syddansk Universitetsforlag 2010, ISBN 9788776744748; ISSN 04150155, 1202 pp.