M. H. Brummer, Försök Til et Swenskt Skogs- och Jagt-Lexicon - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2012)
Review of: M. H. Brummer, Försök Til et Swenskt Skogs- och Jagt-Lexicon (Skogs- och lantbrukshistoriska meddelanden 49. Supplement till Kungl. Skogs- och Lantbruksakademiens Tidskrift), Stockholm: Kungl. Skogs- och lantbruksakademien 2010, ISBN 9789185205950; ISSN 14020386, 159 pp.