Arnold Dalen, Jan Ragnar Hagland, Stian Hårstad, Håkan Rydving & Ola Stemshaug, Trøndersk språkhistorie. Språkforhold i ein region - Edlund, Lars-Erik (Journal of Northern Studies, 2010)
Review of: Arnold Dalen, Jan Ragnar Hagland, Stian Hårstad, Håkan Rydving & Ola Stemshaug, Trøndersk språkhistorie. Språkforhold i ein region, Trondheim: Tapir akademisk forlag 2008 (Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab. Skrifter 2008 nr. 3), ISBN 9788251923309, 442 pp.